Територія краси і комфорту...

(066) 677 44 47

Салон краси - відгуки про Savanna Spa Club

Салон краси - відгуки клієнтів

Відгуки клієнтів салону краси Savanna Spa Club

 

Салон краси - кнопка для відгуків

салону краси лого Savanna Spa Club

Світлана:

Потрапила в салон краси SAVANNA ще в 2015 році. На вихідні (в неділю) спонтанно записалась на манікюр із покриттям гель-лаком, тому що терміново стало відомо що потрібно було в той самий день виїжджати у відрядження. Дівчата мене взяли на послугу і з через те відрядження я познайомилась із салоном SAVANNA. Після повернення із відрядження я проходила із гель-лаком 3 тижні і вирішила знову записатись і знову на манікюр із гель-лаком. Так я стала постійною клієнткою на нігтики, потім спробувала педикюр їхній апаратний кислотний, потім спробувала нарощування вій і все на що я записувалась приємно мене радувало і довго носилося. Так я почала постійно ходити на нарощення війок до них. Дійсно якісно і з любовю! Обслуговуюсь в цьому салоні по цей день, вдячна майстрам і адміністраторам, за любов до своєї справи і за відкритість-приємність! Дякую Вам і надіюсь що я з Вами на завжди)!  (22.11.2017)

 

Іванка:

Вилікувала екзему на руках, яка розвивалась протягом 2 років. В цьому мені допомогла косметолог. Мій чоловік раніше звертався в лікарню із проблемою врослого нігтя, в лікарні ніготь видалили, після чого мав ускладнення. Коли ми прийшли в салон краси Savanna подолог (чоловік) надав детальну безкоштовну консультацію, а їхали ми до нього зі Львова в неділю, і більше того вилікував нарешті ніготь, який почав відростати здоровим. Величезне спасибі вище згаданим спеціалістам і всьому колектуву за вашу працю. (15.03.2017)

салону краси лого Savanna Spa Club

Анжела:

Хотіла записатися на педикюр і шукала, що в нас в Івано-франківську є новенького, знайшла сайт SAVANNA SPA Club, була дуже здивована, що на сайті так багато і так детально написано про всі послуги, які в салоні роблять і відгуки такі гарні на різних джерела із різних сайтів. Вирішила прийти і спробувати. Педикюр мені робила майстер- Маша, апаратний педикюр, вперше в житті мені коли робили педикюр розповіли відмінність класичного педикюру і апаратного і дали поради щодо догляду за ніжками... Вони працюють для педикюра тільки на одній косметиці професійній SUDA(ціла шафа із різними кремами для ніжок ручок;), бачила що дуже суворо дотримуються процедури стерилізації все одноразове на кожного нового клієнта, все нове. Додому купла спеціальний крмечик із 15%мочевиною, щоб не нагрубівала шкіра, користуюсь ним, ніжки як у дитини! Маша - фантастично приємна людина і дуже гарний майстер.  Дуже дякую і всім Вас щиро рекомендую!  (22.07.2015)

 

салону краси лого Savanna Spa Club

Оля:

В Ивано-франковск приехала с мужем к родственникам. Ну и решила пойти в салон красоты, сайи Саванны попалась практически сразу, сайт мне понравилась и я решила записаться. В салоне я красила и стригла волосы мастер Маряна кажется, умничка так меня покрасила, что муж сказал чтоготов меня сюда отправлять каждый раз лишбы был такой результа)))) Мужу очень понравилось. Также делала в тот же день педикюр. Все хорошо сделали и мастер росказала что есть специалист по ножкам падолог и что похоже что у меня начальная стадия грибка (никогда немогла бы даже подамать). Подошёл падолог (такое прикольное назавние специалиста по проблемах на ногах, руках, ногтях). Все мне так детально роскзал откуда это появляется, что в моем случаи это от того что была узкая обувь она мне давила на большые пальны и там образовалась пустота, а в ту пустоту в закрытой обуви попадала влага и начал зарождатся грибок. Я записалась на следуючщий день к падологу. Мне сняли апаратом ногти там где под ногтем была пустота и поставили специальные протезы, что б туда не попадала влага и не розмножался грибок. Прописал мне специальные капли от грибка, целую инструкциюю что делать, что нети и я в тот же день уехала с мужем домой от родственников. Вы знаете это просто подарок судьбы, никогда не думала что в таком маленьком городе в одном салоне может быть такое количество настолько професиональных специалистов, которые видно что реально кайфуют от своей работы!  Классный салон, ребята - МОЛОДЦЫ, ПРОФЕССИОНАЛЫ с большой буквы!   (20.07.2015)-

салону краси лого Savanna Spa Club

Аня:

В Саванну потрапила по рекомендації знайомої, що фарбувалася і стриглася і залишилася в дуже позитивному настрої від салону. Приїхала я відразу після відпочинку і записалася на фарбування і на педикюр себе і дочку на педикюр і стрижку. Перукар наш була Маряна, дуже приємна дівчина, дуже старається видно, що отримує задоволення від роботи і любить клієна. Зробила навіть краще аніж супер і я і дочка її роботою залишилися дуже задоволеними! Педикюр робила майстер Марійка - апаратний із всякими кремами, їхній спеціаліст паодолог дав рекомендації щодо ніжок, оскільки в дочки постійно формується мозіль над пяткою і ми вже були почали переживати, щоб це не було хронічно. Юля, косметолог побачила що коли Маряна мене фарбувала мені дуже чуттєво було на вушка, оскільки я в останні дні відпочинку дуже згоріла, і прийшла мене намастила спеціальним кремом від опіків на основі алоє фірми "Зюда" і мені реално стало настільки легше. Крем супер я собі додому купила цілу упаковку:)  Дуже Вам дякую і всім Вас щиро рекомендую!  (15.07.2015)

салону краси лого Savanna Spa Club

Ірина (учениця):

Про салон краси Savanna чула раніше. Я хотіла пройти курси та отримати ще один фах, так, як моїм хоббі було - стригти всіх і все ще із дитинства, я вирішила пройти нормальне навчання та отримати диплом і навики, ну спробувати себе в цій професії. Знайшла сайт із інформацією  що в Саванні навчають перукарів, я вирішила прийти подивитись та поспілкуватись як це все відбувається. Прийшла познайомилася із дівчатами які на той момент навчались, поспілкувалась із ними і зрозуміла, що це те що мені потрібно! Я закінчила курси і так як мені і обіцяли працевлаштувалась в салоні краси ВУЛИК! Салон дешевий і там дуже велика кількість клієнтів, там я набила руку, тепер роблю все швидко і якісно, домовилась уже про працевлаштування в дорогому салоні! Дуже заодовлена.  (10.03.2015)

 

салону краси лого Savanna Spa Club

Олеся:

Про салон краси Savanna дізналась через інтернет. Мене цікавила послуга - вирівнювання волосся бразильським кератином. На сайті салону саме такої послуги не знайшла, але вирішила зателефонувати і запитати. По телефону дізналась все що було необхідно про всі види кератинового випрямлення, що роблять у нас в Івано-франківську. І записалась в Саванну на бразильський кератин, тому що раніше робила в Києві, саме такий, і знала що він класний. В салоні дуже привітний персонал і так затишно незважаючи на велику кількість клієнтів. Дивно що раніше нічого не чула про цей салон. Мені все дуже сподобалось і майстер і кератин саме той що я колись робила. Я дуже рада, що потрапила у Ваш салон! І з радістю його рекомендую, зокрема майстра Іру, що робила мені кератинування! (10.10.2014)

лого салону краси

Ольга Миколаївна:

В Саванні фарбувала волосся. Дуже гарно підібрали колір. В салоні дуже крутий ремонт, приємна музика і така ввічлива адміністратор (чорненька). Майстер що фарбувала - Ніна, коли записувалась хотіла саме до неї, тому, що про неї читала багато гарних відгуків. І зрозуміла, що справді гарний салон. В них є фарби, які мені потрібні були - французької фірми дюкостель, саме їх я і хотіла, вже ними фарбувалась раніше і знаю, що вони гарні, довго не вимиваються. Тому по суті змінила лише майстра, і Ви знаєте дуже рада, що прийшла і спробувала. Всим лишилась дуже задоволена. Буду сюди ходити і всім рекомендую! (04.10.2014)

лого салону краси

Оля і донечки:

В салон Savanna потрапила по рекомендації подруги. Нам потрібно було на весілля. Я запислась на зачіску, а донечок записала на плетіння. Зачіскою дуже задоволена, майстер дуже старанна, кожну прядочку так щипітільно робила і швидко. Мене обслуговували Ніна. Дуже приємна дівчина. Поки робили мені зачіску ми успіли подружитись, вона мені порекомендувала  як краще доглядати за волоссям. Донечок заплітала і робила зачіски майстер Іванка. Іванко молоденька але така талановита! Старшу заплели дуже гарно такий прямо шедевр получився. Меньшеньку донечку заплели простіше тому що вона дуже крутилася і не хотіла (5 рочків), але ми дуже задоволені і я і донечки. Дуже Вам дякую, на весіллі ми були просто як зірки голівуду:)  Рекомендую всім салон Savanna і майстрів-перукарів Іванку і  Ніну.  (04.10.2014)

лого салону краси

Леся:

В Івано-франківську була по робочому відрядженні. Потрібно було підготуватися до важливої зустрічі, почала пошук салонів краси в Інтернеті і один із сайтів, що мене зацікавив став сайт Вашого салону. Проаналізувавши відгуки про Саванну в мережі зрозуміла, що варто спробувати, адже відгуки тільки позитивні. І я записалась на вечірню зачіску і  гель лак. Хочу відразу висловити свою подяку і враження про майстрів. Перукар яка робила мені зачіску - Ніна, дуже приємний майстер. Людина розуміється в тому що робить і саме головне любить свою роботу. Майстер манікюру Ксюша, також, дуже гарний майстер. Вибір лаків великий. Враження в цілому. Саванна - спокійний такий ввічливий салон із солідним ремонтом і гарними майстрами. Дівчата бажаю Вам багато клієнтів і Ви молодці. Дякую. РЕКОМЕНДУЮ!  (03.10.2014)

лого салону краси

Мар'я:

У салон Savanna потрапила випадково, отримала візитну картку зі знижкою ще у квітні. Вирішила прийти та скористатись акційною пропозицією. Вже зайшовши до салону  зрозуміла що потратила у потрібне місце. Все професійно, оперативно та на відповідному рівні. Дуже ввічливий та привітний персонал. Так я і стала постійним клієнтом салону. Особливу подяку складаю перукареві Ніні, яка не тільки професіонал своєї справи але і вміє знайти індивідуальний підхід до клієнта. Такі майстри притягують та збагачують клієнтську базу, вони можуть повноправно вважати себе творцями майбутнього для даного салону краси. Щиро дякую за гарний настрій набутий після кожного візиту до Вас:) Рекомендую всім салон Savanna.  (14.08.2014)

 

Lesja:

Про Саванну знала ще раніше. Отримала на стометрівці візитку із акцією про депіляцію і вона була якраз актуальна. Ну і вирішила прийти. Косметолог просто супер, дуже приємна людина, майстер дійсно професіонал. Робила депіляцію всіх зон. Залишилася дуже задоволена. В салон уже приходжу другий місяць. І ходять тепер всі мої подружки. Всім рекомендую!  (10.06.2014)

 

Наталя:

Подруга робила в Саванні догляд за волоссям "Мораканське запечатування" і дуже хвалилва цей салон! Я перед відльотом на відпочинок довго думала куди підти, щоб мені зробили все що я хотіла! І відважилася спробувати Саванну! Дуже рада що всетаки прийшла саме в цей салон, а ні в який інший, тому що тут дійсно супер, я залишилася навіть більше ніж задоволена! Дуже гарне відношення, дуже класна косметолог, так гарно все розповіла, пояснила, порадила, майстер манікюру/педикюру, також умнічка, відчувається що майстри люблять свою справу і своїх клієнтів.  (06.06.2014)

 

Ольга Ярославівна:

Знайшла Ваш сайт в інтернеті! Перечитала всі статті на той момент мене цікавив педикюр, але хотілося спробувати нового майстра, новий салон. Раніше Вашу рекламу бачила в кінотеатрі. От і вирішила спробувати. Записалася до Іванки на кислотний апаратний педикюр. Раніше робила звичайний педикюр в іншому салоні. Мені настільки сподобався майстер, салон, відношення до клієнтів, що я вже для себе вирішила точно більше нічого нового шукати просто навіть не хочеться, це то що я шукала!  P.S.:. Дуже вдячна Іванці. Приємне місце, класний майстер, єдиний нюанс, що потрібно записуватися на перед, тому що все зайнято. Дякую. Тепер Ваша постійна клієнтка) (30.05.2014)

 

Марія:

Бачила рекламу Вашого салону краси по місту! Потім отримала на стометрівці Вашу візитку із акцією і вирішила спробувати! Прийшла на консультацію до лікаря дермато-косметолога і зробила УЗ-чистку обличчя. Лікар дуже грамотна і досвідчена, видно відразу що професіонал, який любить свою справу! Мені все дуже сподобалось! Особливо приємно було отримати карточку і наклейки (тепер збираю наклейки) і скоро отримаю подарунок від салону!  P.S.:. Дуже комфортна атмосфера, уважні і ввічливі майстри. Тепер ходитиму тільки до Вас. Дякую! =) (07.05.2014)

 

Іванка:

Шукала подарунок мамі на День Народження і потрапила на Ваш сайт! Ознайомилась із цінами і  послугами у Вашому салоні і вирішила спробувати. Придбала подарунковий сертифікат на 1000грн. Коли прийшла в салон, мене дуже приємно зустріли, адміністратор все розповіла, допомогла вибрати послуги, які мама отримає коли прийде вперше. Добре, що подарунковий можна використовувати по мірі необхідності а не з один раз! Дуже задоволена, що обрала саме Вас! Дякую Вам! Рекомендую всім цей салон! (02.05.2014)

 

фото клієнтки салону краси Вікторії

Вікторія:

Відвідала салон вперше, робила стрижку та манікюр. Задоволена більш ніж! Перші враження - ввічливий персонал та красивий ремонт. Ціни доступні, а послуги на високому рівні. Рекомендую. П.с. Єдиний недолік, як на мене, це розташування салону. Проте це не мішає роботі, клієнтів тут досить багато =) (24.04.2014)

лого салону краси

Анжела:

Я блондинка,бегала из салона в салон и нигде не смогли мне сделать тот оттенок,который мне хотелось-то грязный получался,то рыжий...На стометровке мне дали визитку с акцией салона Саванна,я воспользовалась ею,заодно и рискнула покраситься...Получилось оболденно!Спасибо девченкам-мастерам салона.Я ваш клиент уже на долго))) (13.04.2014)

клієнтка салону краси написала свій відгук

Ирина:

3 месяца назад делала мезонити с Саванне.Профессионально!!!Результат потрясающий!!!Спасибо за возвращенную молодость!!!Рекомендую!!! (11.04.2014)

Оля:

В мене було мілірування волосся. Перед Великоднем вирішила оновити колір. Коли йшла в салон, хотіла освіжити мілірування. Але поспілкувалась із майстром і зрозуміла, що хочу спробувати однотонне фарбування, вибрали фарбу і хочу щиро подякувати Ніні. Всім її рекомендую, дуже привітна, все розповіла про фарбування, пояснила як краще і пофарбувала саме так як ми обговорили. В результаті в мене прекрасний настрій, фантастичний колір і бажання повертатися сюди знову і знову! Всім рекомендую! Салон дуже гарний, всі дуже привітні! Впевноно можу рекомендувати! Дякую Вам Ви дійсно молодці!  (10.04.2014)

 

Орися:

Салон супер, дуже привітний персонал!!! Рекомендую!!! (1.04.2014)

 

 Ірина Георгіївна РУСНАК

Надзвичайно вдячна працівникам SAVANNA spa club! Працюють професійно, ввічливі, приємні. Всі питання, з якими звертаюсь, намагаються вирішити якнайкраще. В салоні працює відмінний, блискучий лікар-косметолог Оксана Ярославівна, у якої не лишень гострий розум і відмінні знання, але й легка рука. А це дуже важливо, коли мова йде про роботу з обличчям. В салоні працюють прекрасні перукарі, кожен з них володіє новітніми методами стрижки, укладання волосся та фарбування (Фарба для волосся DIKSON ). Майстер педікюру та манікюру працює обережно та професійно. Догляд за руками та стопами супроводжується дієвими парафіновими масками для цих ділянок тіла.. Надзвичайно сподобався антицелюлітний масаж всього тіла. А особливо -масаж шийно-комірцевої ділянки. За час систематичних відвідин салону, а це майже рік, можу з упевненістю сказати що знайшла ідеальне місце релаксу, що супроводжується професіональним доглядом у ідеальному колективі, на чолі якого шановна пані Лариса Миколаївна. Доброзичлива, уважна, відгукується на всі побажання. Жодного разу за весь період не пошкодувала, що користуюсь послугами саме цього салону. На довершення подяки хочу зазначити ідеальну чистоту приміщення, новітню апаратуру, сучасну продукцію і демократичні ціни. Дякую всім працівникам салону, і найбільше -директору Ларисі Миколаївні. Бажаю всім вам творчих успіхів у вашій такій гарній та потрібній роботі, міцного здоров'я та щастя.! (25.03.2014)

 

Аня:

Хлопець на день закоханих подарував мені похід в салон краси. Була дуже здивована, тим, що салон знаходиться в 5хв хотьби від мого будинку, а я раніше про нього не чула! Перше що мене вразило, коли зайшла це їхній ремонт всередині, далі привітність персоналу. Відразу розповіли про всі можливі із процедур, що мене цікавило. Такого асортименту послуг у франківську ще ніде не бачила, хоча в салони ходжу регулярно.  Хочу подякувати майстрам (масажисту, косметологу і манікюрщиці) Це послуги які я відвідала. Майстри дійсно професіонали. Отримала масу задоволення і позитивного спілкування. Тепер ні в які інші салони не хожу. І впевнено рекомендую цей салон! (16.02.2014)

 

Наталя:

Салон очень понравился. В Ивано-Франковске была в командировке. Нужно было срочно привести себя в порядок для вечернего мероприятия. Как человек, не совсем ориентирующийся в городе, начала искать салон. Получив везде отказ-или мастера заняты/или услуги нет/или использующиеся материалы мне не подходят))))В гостинице мне порекомендовали обратиться в Саванну. Даже на стала звонить и договариваться-пошла сразу в салон. Администратор выслушала мою просьбу и сказала, что постарается помочь. И при всей плотной занятости по мастерам мне нашли время и навели красоту. Косметолог просто супер,парикмахер-стилист просто умница. Была приятно поражена аккуратностью, приветливостью. уже и говорить нечего о материалах, на которых они работают. Не каждый киевский салон может позволить себе использовать, например, линию для волос Dikson.Цены более чем нормальные. Осталась очень довольна и конечно же красотка.Спасибо Саванне. (03.02.2014)

 

Оля:

Я приємно вражена гостинністю вашого салону,я кожного разу йшла наче до себе додому.Ми проходили масаж у Галинки (масажиста),донечка була після пневмонії із тяжким диханням,після 5-ти разового відвідування у нас все добре і ми здоровенькі.Дівчата всі чарівні та приємні.В салоні відчувала себе вільно як цариця=)Щиро дякую всім дівчатам ,вже сумую за вами )))  (25.01.2014)

 

Ольга:

До цього часу фарбувала волосся в різних салонах. Волосся стало тмяним,сухим.Мені порадили цей салон,тому що в них є якісні фарби.Спробувала! Після 3 фарбувань волосся повністю відновилося, фарба стійка, з`явився здоровий блиск. Всім,у кого э схожі проблеми, рекомендую спробувати фарбуватися в салоні краси SAVANNA! (була 16.01.2014)

 

Галинка:

Довго не могла знайти майстра по перманентному макіяжу(татуажу) брів, котрий би володів волосковім ефектом. В Савані мені зробили те,що хотіла. Дуже задоволена!!! Брівки виглядають, як природні! Дякую! (23.12.2013)

 

Наталя

В салон Savannа ходжу регулярно на манікюр. Величезна подяка і респект Іванці. Вона реально професіонал, робить все якісно, недолік в тому що потрібно за день-два записуватись, але за то в результаті завжди отримую саме те що хочу. (04.12.2013)

 

Валентина Йосипівна

Дійсно чудовий салон, уважний і доброзичливий персонал. Відношення до роботи дуже відповідальне і серйозне. Дякую Вам. Я завжди вихожу від Вас задоволеною і молодшою! (30.11.2013)

 

Наталья

Делала узи-чистку у Оксаны, все очень понравилось. Еще она дала рекомендации по уходу за лицом. Рекомендую! (25.11.2013)

 

Татьяна Юрієвна:

В салон потрапила по рекомендації подруги. Було дуже цікаво подивится чиме же все таки він їй так сподобався. Записалася до косметолога. І зрозуміла, що салон дійсно саме те на що я чекала і чого у Франківську ще не було! Залишилася задоволена. Дуже дякую за сервіс при таких приємних цінах!  (29.10.2013)

 

Шановні клієнти, залишити свій відгук, рекомендації, пропозиції можна надіславши лист на нашу електронну скриньку: info @ savanna.in.ua , в темі листа пишіть "відгук". До відгуку можна також прикріпити Ваше фото.

Більше статей

Студія краси та естетики

Студія краси та естетики

Косметологія Якщо вам не байдужі питання краси і здоров’я, а також цікавить косметологія в Івано-Франківську, якщо Ви давно шукаєте професійного косметолога...
Тату, татуаж і тимчасові татуювання

Тату, татуаж і тимчасові татуювання

Татуювання, тимчасове тату, татуаж, давно вже очевидно, стало мистецтвом, мистецтвом дуже педантичне, яке вимагає уважності, концентрації і посидючості.
Татуювання –...
Студія SPA & WELLNESS

Студія SPA & WELLNESS

Студія SPA & WELLNESS SPA салон краси Savanna Спа салон краси Саванна, пропонує відвідувачам спробувати різноманітні класичні та ексклюзивні програми по догляду...
Візаж & Макіяж Студія

Візаж & Макіяж Студія

Візаж & Макіяж Студія Візаж в салоні краси Savanna - це мистецтво застосування косметики. Це тонка...
Студія нігтьової естетики

Студія нігтьової естетики

Манікюр та педикюр в Івано-Франківську В салоні краси є кабінет естетичного нігтьового сервісу та кабінет спеціаліста - падолога (спеціаліста що вирішує проблеми із ногами: лікування мозолів,...